KIRKEUDFLUGT 2010

Lørdag den 11/9 drog 20 personer fra de to kirker i Hjerm på af sted på den årlige udflugt.


Målet var, i første omgang, Budolfi Kirke i Ålborg, hvor vores tidligere sognepræst, Henning Toft Bro, som bekendt, er nyudnævnt biskop.
Vi håbede til det sidste, at han havde tid til at mødes med os, men nyudnævnte biskopper har travlt. Til gengæld fik flere af os lejlighed til kort at hilse på Ragna Bro.

I Budolfi Kirke fik vi en særdeles grundig og indlevende rundvisning af Jørgen Orlien, der er tidligere kirkeværge ? og nærmest en omvandrende historiebog hvad angår Budolfi Kirke.

Mens vi nød den medbragte frokost i Krypten under Budolfi Kirke, hørte vi gade- og ungdomspræst Loa Mortensen fortælle om sit meget specielle arbejde. Et meget spændende møde med en ung ildsjæl, der formår at møde de unge, hvor de er!

Således opløftet drog vi sydpå til Tingbæk Kalkminer, hvor vi fik en rigtig interessant rundvisning i de underjordiske gange, der rummer mange originale skulpturer. Alt imens flagermusene fløj om ørerne på os.

Herefter var der lige tid til kaffe og en gåtur i Rebild bakker, før turens sidste mål: Aftensmad på Røverstuen i Rebild. En dejlig dag med mange spændende indtryk og oplevelser.

 
               Ellen Burkarl

 

Billeder fra turen (Klik for at få et større billede):